Rebirthing

Åndedrætsterapi, Coaching og Udvikling

Kort om mig

Pia Riddertoft, født 1959 og mor til 2 børn. Jeg er uddannet pædagog, har voksenpædagogisk grunduddannelse. Jeg har taget flere relevante kurser indenfor drama, psykologi, drømmeanalyse mm. Og fra ´97 en 3-årig uddannelse, som Healing Birth Rebirther (nu Source Process and breathwork) og konsulent indenfor selvudvikling hos den amerikanske underviser & rebirther Binnie A. Dansby. Jeg har opnået stor erfaring med personlige konsultationer og har stor indsigt i forhold - både parforhold men også relationer til kolleger, familie, venner og ikke mindst forholdet til mig selv.

Mit arbejde med Rebirthing indeholder en stor del samtaleterapi med forskellige psykoterapeutiske øvelser, jeg lægger stor vægt på bevidstgørelsen og bruger hele mit repertoire for at finde frem til ondets rod, du kommer til at kende dig selv, dine forskellige sider og din fortid som skabte dig som den du er nu. Udover den gængse terapi, har jeg en skole "The Ocean" hvor fokus er lagt på at skabe liv i dit liv. Dvs. at støtte op omkring og skabe grobund for alle de ingredienser der tilsammen vil give dig et liv i balance, glæde og kreativitet.

Endelig har jeg været støtte under flere graviditeter og fungeret som supplement til den almindelige fødselsforberedelse. En del af min uddannelse hos Binnie A. Dansby, drejede sig netop om at facilitere blidere og mere trygge fødsler, en praksis jeg selv har arbejdet med og brugt under fødsel og graviditet med mit yngste barn.

Pia Riddertoft

"Rebirthing har ændret mit liv fra en bitter cocktail blandet af angst desperation og tomhed til et glas sprudlende champagne!"