Rebirthing

Åndedrætsterapi, Coaching og Udvikling

Om Rebirthing

Hvad er det?

Rebirthing er en psykoterapi, hvor du arbejder med dit livsgrundlag, de opfattelser, tanker og handlingsmønstre der skaber, - former dit liv. Rebirthing kan række helt tilbage og bearbejde ens fødselsoplevelse. Hvor det er mere normalt at snakke om den tidlige barndom som de første personlighedsdannende indtryk, kan Rebirthing vise os at fødslen som en af menneskets stærkeste oplevelser, virkelig påvirker og er med til at forme ens "beslutninger" omkring livet. Det er dog mere almindeligt at det vi arbejder med i første omgang er det der er presserende for dig lige nu, dine parforhold, din angst eller det der står imellem dig og det virkelig at føle bruset, champagnen i dit liv!

Rebirthing kaldes i dag de fleste steder "Process and Breathwork therapi", eller bare åndedrætsterapi.

"Det bevidste forbundne åndedræt er den mest direkte vej til at komme i kontakt med undertrykte følelser af angst, så de kan blive healet."

Binnie A. Dansby
International Teacher of Healing Birth Rebirthing.
(nu kaldet: "SOURCE Process and Breathwork")

Det er dig det handler om...

Rebirthing er meget individuelt, det er dig - den enkelte det handler om, vi finder frem til dine typiske/arketypiske negative tanker, og handlingsmønstre og støtter dig i at tage nogle nye positive beslutninger omkring dig selv, og omkring livet. Vi støtter Dig i forløsning fra fortidens kampe, og i at skabe det du virkelig fortjener, nemlig kærlighed, success og glæde!

Vejrtrækningen

Rebirthing handler meget om at trække vejret. Ved at du bevidst trækker vejret fuldt og helt i lange dybe, rytmiske åndedrag, aktiverer, åbner og udrenser du din krop og sind, og baner vej for at traumatiserende oplevelser kan komme op til overfladen, for at blive erkendt, bearbejdet og forløst, med nye, styrkende og kærlige omprogrammeringer.

Vejtrækningen har altid været meget brugt, som et redskab til at øge præstationer indenfor idræt, dans, drama, sang osv. så hvorfor ikke bruge den for dig, til at øge og befri din livsenergi, dit liv?

Der er mange måder at bruge vejrtrækningen på; i Rebirthing er det den fulde dybe vejrtrækning vi praktiserer, da netop denne vejrtrækning aktiverer og forløser fysiske/psykiske ophobninger eller "energier". Folk spørger tit: "Jeg troede man skulle trække vejret dybt ned i maven" - Det er også rigtigt mange steder, bare ikke når du laver Rebirthing. Det er den dybe fulde vejrtrækning helt op i brystet der sætter gang i processen og tillader os at nå de dybereliggende lag så hurtigt.

Mine tilbud til jer:

Privatsessioner

Hverdage typisk mellem kl. 9.00 - 12.00 og mellem kl. 13.00 - 16.00. á ca. 2-3 timers varighed, hvor vi samtaler, laver øvelser/processer og trækker vejret.

Foredrag

Pia holder løbende foredrag se forsiden eller ring og hør. Foredrag er over emner som f.eks: "Bliv forelsket i dit liv", forladthedsfølelse, parforhold, arbejdsmiljø etc. Foredrag kan også bestilles på: 5178 5505. Sidst havde jeg en dejlig café- og foredragsaften på programmet. Læs mere

Vandrebirthing

Weekendkursus, hvor jeg arbejder med en gruppe, og laver Rebirthing i vand, laver øvelser og andre gruppeprocesser. Meget intenst og dybtgående. Hvis du er interesseret i at prøve Rebirthing i vand, og har en gruppe på mindst 6 personer, sætter jeg gerne en weekend op. (mangler pt. faciliteter - kender du nogen med en 38 gr. varm pool i smukke omgivelser så kontakt mig!) Læs mere

Gylden Lotus