Rebirthing

Åndedrætsterapi, Coaching og Udvikling

Artikler

Det er trygt at elske, af Pia Riddertoft

Vi vil allesammen gerne elskes, men mest af alt: vi vil alle gerne elske!

Elskes vi uden at genelske føles det umiddelbart flaterende, men senere som en belastning. For at være lykkelig er det derfor vigtigt at vi elsker - at vi tør bruge vores kærlighed på nogen. Nogle af os prøver virkelig også at elske og blive genelsket, men ofte efter et stykke tid begynder angsten for at miste -seperationsangsten - at kigge frem. Og så begynder vi at se efter:

"Hvor er beviset for at han/hun ikke elsker mig nok/rigtigt?"

Og her begynder vi så, at jagte hinanden rundt i manegen, for at den anden konstant skal fremskaffe beviser på, at man er elsket. Hvis det ikke lykkedes derved at blive tryg ved at fortsætte med at elske ham/hende lukker vi mere og mere af for vores kærlighed, for derved at holde styr på os selv.

Man kan jo ikke blot rende rundt og elske helt uhæmmet og uforbeholdent, så bliver man jo bare taget ved næsen!

Eller vi bliver klamrende, flæbende eller manipulerende, fordi vi er så bange for at miste ham/hende, da vi nu føler, at vi allerede har mistet os selv p.g.a. kærligheden.

Men det er ikke grundet kærligheden, at vi mister os selv, at vores selvstændige -før ham/hende liv forsvinder, men p.g.a. frygten.

Nogle af os er så skadet/såret over x-kærestens opførsel, så vores vrede til ham/hende fraholder os fra at elske en ny, og hvis vi endelig går ind i et nyt parforhold ligger x-kærestens spøgelse med i elskovssengen.

Eller nogen frygter "kærlighedens nederlag" så meget at de overhovedet ikke skal ind og røre ved kærligheden eller have fysisk kontakt med det modsatte køn, og påstår så:

"Jeg møder aldrig nogle ordentlige!"

Og igen er nogle af os så overbeviste om at vi ligeså godt kan opgive kærligheden, fordi vi kun tænder på umulige, vanskelige og uopnåelige partnere og tænder helt af på en partner, der virkelig er der for os og ønsker at leve sammen med os. Frygten, seperationsangsten kan tage mange ansigter, og stopper ikke kun ved vores kærlighedsliv/parforhold, men bremser også tit vores kreativitet, vores engagement/begejstring og vores daglige relationer - udtryk.

Genkender du dig selv i det ovennævnte eller har du andre kærligheds-handicap, så kom og ryd op i gamle indprogrammerede ubrugelige tanker om kærligheden og lær hvad det er der står i vejen for at du/i kan opnå det optimale kærlighedsforhold i ønsker jer.

Jeg har selv lært, at det er trygt at elske og blive i kærligheden via. Rebirthing og bevidstgørelse om os selv og vores handlingsmønstre, i forhold, og jeg vil umådelig gerne give den gave videre: "Det er trygt at Elske"

Pia


Bliv slank med kalorietælling og bearbejdelse af dine følelser under diæten

Slankekur via rebirthing

Jeg har nu tabt 22 kg. via kalorietælling og mit eget redskab rebirthing.

Rigtig mange gange er jeg via rebirthing kommet frem til en stærk følelsesmæssig motivering til at slanke mig, en virkelig stærk tillid. Men hver gang jeg så stod der - psykisk parat - så anede jeg ikke mine levende råd, fordi det er utrolig, hvad der ikke findes af modsatrettede råd om kostændringer og kure m.m. Valgte jeg at gå på FIT for LIFE kuren, endte jeg efter 3 måneder med at blive forrygende træt af frugter og træt af at slæbe rundt med mit eget kogte blomkål, når vi var inviteret ud. Så det stoppede jeg op, og jeg tog det hele på igen.

Jeg gik på under 30 i fedtprocent i et år og fik her lov til at spise masser af sukker, som andre eksperter jo så mener, omdanner sig i kroppen til fedt., og de gange, jeg ude fik mad med fedt i, overspiste jeg, fordi hele min krop skreg på fedt. Jeg tabte intet her, selvom jeg gjorde en kæmpe indsats, hver gang jeg handlede og lavede mad.

Jeg gik på vægtvogter-mad. Puha med alle de bjerge af grønsager, hadede jeg til sidst gulerødder m.m. og røg af den kur.

Letigenpiller i næsten 1 år, tabte mig 10 kg. Var konstant hyperaktiv, stresset, havde en uro i kroppen og underlige diffuse smerter i hjertet. Der til sidst fik mig til at stoppe og tage det hele på igen.

Fiberpiller, jeg pruttede hele tiden.

Piller, som opsamler fedtet i maven. Jeg havde voldsomme mavesmerter.

Så at hoppe over hvor gærdet var lavest med piller, virkede ikke, og alle de kure med bestemte former for mad, duede heller ikke. Jeg er et meget omskifteligt menneske. Jeg skifter hele tiden i hvad jeg har lyst til smagsmæssigt. Så er det "MORMORMAD", så er det "THAIMAD", så er det "INDISK", så "FRANSK", "VEGETARMAD" o.s.v. Jeg elsker at lave og spise mad og føler af det er en af livets store glæder og kan derfor ikke kun se det, som noget ligegyldigt brændstof, som jeg skal fylde på min maskine.

Og noget af det bedste ved ferierne er jo, at man kan gå ud og spise nyt, spændende og fremmed mad .... Sommeraftener bliver da mere forrygende af, at man kan sidde og spise på en udendørscafé i en park.

At spise med en man elsker, at sidde og snakke med en veninde på café o.s.v. Alt det er jo med til at forsøde tilværelsen, og alt det blev forhindret af at være slave af en bestemt kur.

Så alle mine kure gik næsten altid i stykker på, at jeg overhovedet ikke havde lyst til det mad der var på slanke-menuen, eller at mit sociale liv blev hæmmet af det.

Så da jeg endnu engang med rebirthings hjælp stod med den rette motivation i Maj år 2003, bad jeg Gud om hjælp, og ... kort tid efter sagde 4 forskellige mennesker indenfor en uge ordet kalorietælling. Så jeg lærte at tælle kalorier, hvilket tager 10 min. Sætte mit mål for dagen på 1500 kalorier, så det var nok til, at jeg kunne blive mæt og glad, og så gik jeg i gang og tabte ½ - 1 kilo om ugen, alt imens jeg lærte at sammensætte menûer, der passede til mine behov og temperament.

Men jeg oplevede, at hver gang jeg så havde tabt nogle kilo, var det som om noget gammelt stress, nogle gamle følelser dukkede op, og jeg havde lyst til at trøste mig, dæmpe mig, gemme mig, berolige mig og fylde mit psykiske bæger op med mad.

Min egen oplevelse og teori er den, at når man går ned i vægt, kommer de følelser og frustrationer tilbage, som man i første gang ”åd”/overspiste på, dvs. følelserne blev gemt væk i en slags trøstespisning og så at sige indkapslet i kroppens depot - fedtet!! Så uden rebirthing tror jeg bare, at jeg havde skyndt mig lidt at trøstespise igen, så jeg kunne blive fyldt, tryg og glad NU og HER og så udskyde følelserne lidt igen: Men en rebirthing ca. en gang om måneden holdt mig på rette kurs og forløste mine gamle uforløste ting, også dem, som man ikke med sit bevidste jeg kunne finde nogen årsag til. Muligvis som vi rebirthere tror på: uforløste ting helt tilbage fra fosterstadie, fødsel eller babystadie.

Jeg er enormt glad og taknemmelig og så forrygende lettet på mange områder af mit liv grundet dette vægttab.

Så vil jeg hermed bare give informationen videre om, at denne mulighed forefindes.

Nemlig, at man kan kombinerer en slankekur med kalorietælling og rebirthing hos mig og få dejlige opskrifter og tips med hjem til at skabe en mad-livstil, som der passer til dig og den du er og samtidig få healet det, som står i vejen for, at slankekure bliver succés.

Pia før vægttab

Pia før vægttab

Pia efter vægttab

Pia efter vægttab

Notesblok og blyant